Home » Online shop » Onze merken » Naturino

De filosofie van het merk Naturino:

 

Geen enkele handleiding ter wereld zal ons kunnen leren om goede ouders te zijn.

Want dat is wat we allemaal echt willen; zodat we onze kinderen goed en gelukkig  kunnen houden.

 

Samen met het team van experts werkt Naturino al meer dan veertig jaar aan veilige en comfortabele schoenen.

Maar ze richten zich niet alleen op de technische aspecten - maar  ook op het ontwerp, omdat ze weten dat kinderen modebewust en veeleisend kunnen zijn.

 

Daarom vindt u in onze "Naturino" wereld alleen super trendy producten van topkwaliteit, gemaakt van de beste materialen, die zijn goedgekeurd en getest door onze specialisten.

Naturino-Filosofia
Wat hun leeftijd of wat de gelegenheid ook is, kinderen willen gewoon recht omhoog springen.

Naturino heeft geprobeerd een ontwerp te maken dat zowel je kinderen als de ouders tevreden stelt: dus waarom zou je onze First Steps-lijn niet bekijken, speciaal ontworpen voor peuters die zetten hun eerste stappen, of Wildlife, voor alle vrienden van de natuur, ontworpen voor kinderen die klaar zijn om aan die eerste spannende avonturen te beginnen.

Als je kinderen graag buiten spelen of gewoon cool en trendy willen zijn, of willen sporten, kijk dan naar de Sport-lijn; en vergeet niet om door de Rainstep-lijn te bladeren als je kinderen in de regen spelen ... zonder dat ze natuurlijk nat worden.

Laat u dan verbazen door alle andere schoenen in onze collectie, uw garantie voor een stijlvolle casual look bij elke gelegenheid!

 

Wat we doen is het beste voor uw kinderen, en we zorgen ervoor dat het elke dag gebeurt. Net als jij.